صدای مرا از آشپزخانه‌ی خامه‌ای می‌شنوید...

  • /

    آشپزخامه

  • /

    آشپزخامه

  • /

    آشپزخامه

  • /

    آشپزخامه

  • /

    آشپزخامه

زبرای یکرنگ!


موقع جدا کردن زرده و سفیده، داشتم به این فکر می‌کردم که چرا هیشکی زرده و سفیده رو مثل من جدا نمی‌کنه؟ نه تو کلیپ‌های آموزشی دیدم، نه تو ترفندهای تلگرامی و اینستاگرامی، نه بین اطرافیان. با خودم می‌گفتم روش به این آسونی و سریعی! به! من چه مکتشفی‌ام! که ناگهان اولین تخم مرغی که شکستم شتلق از دستم در رفت و زرده و سفیده جوری قاطی شد که جداشدنی نبود =)) الانم رفتم تو نت سرچ کردم، دیدم یکی روش منو دزدیده به همه آموزش داده :|


درش که آوردم، با خلال دندون امتحان کردم، تمیز تمیز اومد بیرون. یه پارچه گرفتم دستم و قالب رو روی دستم برگردوندم. کاغذ روغنی رو که از زیرش جدا کردم، یه ضربه‌ی کوچیک زدم، چشمتون روز بد نبینه، مایع بود زیرش هنوز 😁 فریاد کمک کمکم خونه رو پر کرد و کسی جنب نخورد :| (البته من واقعا کمک کسی رو نمی‌خواستم و این بر همگان واضح و مبرهن بود. اساسا تو آشپزی، کمک، بیشتر دست و پاگیره تا واقعا کمک باشه. تا بخوام توضیح بدم که چیکار بکن، ده بار خودم انجامش دادم.) نمی‌تونستم جایی بذارمش، چون از هم وا می‌رفت. به همون حالت که کیک روی دستم بود، کاغذ جدید درآوردم، سایز قالب علامت زدم، برش زدم و گذاشتم کف قالب و کیک رو توش گذاشتم و دوباره گذاشتم بپزه. اما خیلی کیک خوبی شد. پایه‌ی خوبی هم واسه کیک تولد می‌تونه باشه.
ساعت تقریبا ده شد که کیک من هم آماده شد. گذاشتم تو یخچال و با مامان و آقای رفتیم برف‌نوردی ^_^ فکر کنم عمق برف اینجا به یک متر و نیم هم رسیده :| البته باز هم شکر که یه چیزایی شبیه برف از اون بالا میفته پایین :)

این بود سرگذشت کیک دو هویته! (یک سوم هویتش، یلووینیه؛ دو سومش مامان و آقایی!)



16 بهمن
این یکی رو هم امروز درست کردم. ولی ترکید :( روش ترک بزرگی خورده. دیشب هم ترک داشت، ولی نه به این بزرگی. دلیلش هم احتمال میدم به خاطر این باشه که تا 35 دقیقه بالا و پایین روشن بود، بعد به خاطر تجربه‌ی دیشب که زیرش خام مونده بود، بالا رو خاموش کردم و 35 دقیقه‌ی دیگه هم پخت. بعد که رفتم همون‌طور که در عکس ملاحظه می‌کنید، دیدم منفجر شده :((


درسته، مثل دیشب، بالا زودتر پخته بود و پایین خام بود. وقتی پخت رو از بالا متوقف کردم، پایین پخت و پف کرد و بالا رو ترکوند. دفعه‌ی بعد از اول بالا رو خاموش می‌کنم، وسطاش روشن می‌کنم، ببینم چی میشه. شاید هم به جای وسط، بیارم طبقه‌ی پایین بذارم که پایین زودتر بپزه. چون بافت خوبی داره و میشه پایه‌ی کیک تولد باشه، می‌ارزه که هی امتحان کنم تا به دستور درست درمونی برسم.

دسته بندی :
 کیک کیک ساده

دیدگاه ها [ ۱۵ ]

دقیقا عمق برف کجا به یک متر و نیم رسیده؟؟؟
جای خونه‌ی ما 😁😁😁😎😎😎
کیک می‌خوام :|
فک کنم امتحانا تموم شده دیگه، خب دست به کار شین خب :)
دنیای کامپیوتر ...
میخواستم برم پز بدم که این کیکو خودم پختم☻ اما امان  از آدرس وبلاگ در عکس☻ شاید بتوان از فتوشاپ کمک گرفت!
کیکم برسه به مرحله‌ی پز دادن، آدرسشو برمی‌دارم.
الان نمی‌تونم بذارم مسئولیت این کیک‌های پر اشکال رو شخص دیگه‌ای به عهده بگیره
خورشید ‌‌‌‌
هویتش رو نفهمیدم 😁
یک سومش رو شکلات زدم، دو سومش ساده است. اون یک سومش یلووینیه 😁😎
دنیای کامپیوتر ...
بهرحال موفق باشید... من که آشپزی، نیمرو هم بلد نیستم درست کنم
عوضش مهارت‌های کامپیوتری‌تون بالاست، شمام موفق باشید :)
خورشید ‌‌‌‌
👌
کیکها به کنار، عکسهای آتلیه ای میگیری...
ایول 👏❤🌺
ب ر ب ب =))))
اغلب یادم میره عکس بگیرم، وقتی هم یادم باشه، هول هولکی میشه (الان همه فهمیدین که ادعای داشتن اس‌تِ‌داد عکاسی دارم یا واضح‌تر بگم؟ 😆)
خورشید ‌‌‌‌
😅
😁😀😂😅😆😎
دنیای کامپیوتر ...
ممنون از شما.
و از شما :)
پیـــچـ ـک
سلام
من این مدلی که کیک یا نون میترکه دوست دارم. با مزه میشه...اشتهامو باز میکنه.
اگه کیک صبحونه باشه، یه‌کم ترک بخوره خوبه. ولی فقط یه‌کم اونم وسطش.
ولی برای تزئین اگه باشه، سخت میشه کار آدم. باید روش ترک‌نخوردنیش رو هم پیدا کنم.
برای اینکه روی کیک ترک نخوره، دور قالب کیک رو یه حوله که خیس کردی ببند و با سنجاق محکم کن، حوله نمیسوزه، اما باعث میشه حرارت تعدیل بشه و روی کیک گنبدی نشه یا ترک نخوره. همین رو سرچ کنید، میبینید عکساش رو . در فر رو هم در ۲۰ دقیقه اول به هیچ غنوان باز نکنید.
سلام :)
چه جالب، نمی‌دونستم حوله رو. خیلی ممنون از راهنمایی.
حالا من فر ندارم، توستره. پارچه تو توستر باعث آتیش سوزی نمیشه؟
نمیدونم. این روش برای فر گفته شده. 
میتونی امتحان کنی و مرتب چک کنی. میتونی هم از قالبهایی که وسطش سوراخه برای برطرف شدن این مشکل استفاده کنی. یه جایی خوندم نباید دیواره های قالب رو چرب کرد، چون کیک میچسبه به دیواره و پف میکنه و خودش رو بالا میکشه، ولی وقتی دیواره چربه نمیتونه بیاد بالا و وسطش گنبدی میشه و دورش ترک میخوره.
اون حوله نواری خیس دور قالب رو خودم امتحان کردم و جواب داد، بهترش همون قالبهای میان تهی هستن که از وسطش حرارت میبینه و مغز پخت میشه.
یه نکته دیگه هم اینه که دما دقیق باسه نه خیلی گرمتر و نه خیلی سردتر از حد نباشه، اگر خیلی دمای فر بالا باشه، کیک یهو بالا میاد و روش ترک میخوره. اگرم کم باشه پف نمیکنه. 
خلاصه با قلق گیری میشه با تجربه به استادی رسید.
دیروز امتحان کردم و جواب داد :) قبلا کیک‌هام نه ترک می‌خورد، نه گنبدی می‌شد، احتمالا مشکل از همون دماشه که زیاد بوده و یهو میومده بالا. دفعه‌ی بعد بدون حوله و با دمای پایین‌تر امتحان می‌کنم.
از میان‌تهی خوشم نمیاد، تازه می‌خوام قبل روز مادر همه‌ی قلق‌هاشو دربیارم که اگه توفیق بود یه کیک سه‌لاخامه درست کنم ^_^ تا حالا فقط یه بار سه لایه درست کردم. چون کیک مرتفع‌هام وسطش خام می‌موند، کیک کوتاه درست می‌کردم!

خلاصه که دمت گرم دکتر جان، یه تکنیک مفتی هم کاسب شدیم :)))
توی خوابگاه؟! :|
ملت رو بخاری هم کیک می‌پزن، خوابگاه که دیگه اجاق گاز داره :)
بخاری :| چطور ممکنه؟!
اینطور :)
موردِ موردِ نظر، تقریبا آخرای این نوشته میشه.
چه جذاب :))
بعله، اعتیاد جذابیه :)
نگفتی چطوری زرده و سفیدی را جدا می‌کنی؟
می‌شکنم تو کاسه، با قاشق زرده‌شو برمی‌دارم 😅
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی