صدای مرا از آشپزخانه‌ی خامه‌ای می‌شنوید...

  • /

    آشپزخامه

  • /

    آشپزخامه

  • /

    آشپزخامه

  • /

    آشپزخامه

  • /

    آشپزخامه

کیک ترش

 

همیشه دوست داشتم یه بار سبدی تزئین کنم. بیرونش زیاد تمیز درنیومده، ولی برش و خامه‌ی وسطش همونی شده که دوست دارم، صاف و تمیز و تیز.

موقع زدن خامه، انقدر برق رفت و اومد که کلافه شدم. توی خامه‌ش پودر ژله‌ی آلوئه‌ورا ریختم که آب خامه رو جمع کنه و شل نشه، ولی طعمشو دوست نداشتم. شاید هم باید کمتر می‌ریختم. دفعات بعد باید پودر خامه بریزم.

 

 

من اسم این کیک رو گذاشتم کیک ترش، به خاطر طعم خامه و بریلوش :)

 

دسته بندی :
 کیک کیک خامه‌ای

دیدگاه ها [ ۱ ]

پیـــچـ ـک

سلام.

کرم فیلنگ هم خوبه برای فرم خامه. کم باید ریخت.

سلام
ممنون :)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی