و اولین خوشمزه ۱۲ chef: miss yellowin ۱۸ آذر ۹۷ ، ۲۱:۱۲ ۱۰۰۵ علیالحساب این اینجا باشه نگن آشپزخامهش خالیه :) دسته بندی : کیک کیک میوهای دیدگاه ها [ ۷ ] تسنیم ۲۰ آذر ۹۷ ، ۰۶:۴۹ سلام :) سلام :) محبوبه شب ۲۱ آذر ۹۷ ، ۰۶:۲۷ این اگر کیکه چرا این ریختیه؟؟؟ بیشتر شبیه ژله مله ست ^_^ خیلی خوشکله روش سس پرتقال ریختم دختر :))البته سسش سرد شد دوباره گرم کردم، گوله گوله شده 😂 پیـــچـ ـک ۲۱ آذر ۹۷ ، ۰۷:۴۲ سلامتبریکاینو خودت درست کردی؟!! سلامممنون :)اوهوم پا ییز ۲۱ آذر ۹۷ ، ۱۳:۱۳ واااااااو بابا حرفه ای دمت گرم یادته یه روز بهت گفتم تو هم هنرمندی؟ دست مریزاد بابا حرفهای که نگوووو!بذار حرفهای شدم خودم اعلام میکنم :)لطف داری بهم :)مرسی :) محبوبه شب ۲۱ آذر ۹۷ ، ۱۳:۵۵ الهی مورچه ها گازت بگیرن خو چرا دستورشو نذاشتی؟؟سس پرتقال چی چیه؟؟؟؟ مورچه؟؟؟ 😅دستور که منم از اینور اونور میگیرم. این یکی رو البته تایید نمیکنم دستورشو، یهکم بیش از حد نرم بود.مخلوط آب پرتقال (یک لیوان) + پودر کاسترد یا نشاسته ذرت (دو قاشق) + شکر (دو تا چهار قاشق به دلخواه) + ژلهی پرتقال (دو قاشق)روی حرارت میذاریم تا غلیظ بشه. بعد که برداشتیم، ولرم شد میریزیم رو کیک سرد. س _ پور اسد ۲۱ آذر ۹۷ ، ۲۱:۵۲ سلام و تبریک مجدد :) ... در راه پیش گرفته موفق باشید ... "کار نیکو کردن از" پر "کردن است ...وفقکم سلام و تشکر مجدد :)سپاس از نصیحت خوبتون. والا اگه والدین مکرم و مکرمه بذارن، من از صبح تا شب پرش میکنم. چه کنم که قد! ما کوتاه و خرما بر نخیل! :))) دنیای کامپیوتر ... ۱۹ دی ۹۷ ، ۲۰:۰۷ خیلی خوشمزه به نظر می آید. درست به نظر میآید! ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید. نام * پست الکترونيک سایت یا وبلاگ پیام * شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید: <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align=""> کد امنیتی * ارقام فارسی و انگلیسی پذیرفته میشوند نظر بصورت خصوصی ارسال شود نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک میباشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید. پست الکترونیک برای عموم قابل مشاهده باشد اخطار!
دیدگاه ها [ ۷ ]