با این دستور درست کردم، ولی با شش تخممرغ درشت! که از سینی زد بالا و کمی روش خراب شد. دفعهی بعد باید با پنج تا درست کنم. البته برشش سخت بود، شاید بهتر باشه کلا دستور دیگهای رو امتحان کنم.
این عکس رو بعد از برش گرفتم.
اول اون وسیلهای که شبیه اره مویییه رو امتحان کردم که کلا ناامیدم کرد! بیست و پنج تومن روش پول دادم :( بعد هم گفتم یهذره یهذره با چاقوهای آشپزخونه ببرم که بازم نشد. از چاقوی ارهای هم که کلا توقع نداشتم، اگرچه میگن این مدل برشها رو فقط با چاقوی ارهای میشه زد، ولی به قیافهش نمیخورد اینکاره باشه! سالها پیش خریدهمش و دو سه باری بیشتر ازش استفاده نکردم. اما برخلاف تصورم خیلی خوب همکاری کرد و راحت برش زد :) بدانستم که اهل فن بیخود یه حرفی نمیزنن.
اینم آخرشه.
سی و شش تا شیرینی شد. ما میگیم شیرینی ابری یا سولی، تو نت نوشته برشی. بهتره وزن کنم و قیمت تمام شده رو هم محاسبه کنم، بعد بسنجم ببینم میارزه واسه مهمونی یا عید یا مراسمات خودم بپزم یا نه. البته این الان احتمالا شیرینی درجه سه یا حتی پایینتر محسوب میشه، ولی میشه سطحشو ارتقا داد به مرور :)