هدهد میخواست برای دخترخالهی ده سالهی شوهرش که برای جراحی قلب از هرات اومده کیک بپزه ببره بیمارستان. از این کیکهای دراز :) که شبیه رولت برش میخوره پخت و با شکلات آب شده تزئین کرد. بعدش منم این کیک هویج رو واسه خودمون پختم. اما تصمیم بر این شد که به جای اون کیکهای برش خورده، این کیک رو تزئین کنه ببره. روش شکلات آب کردیم ریختیم، و از اون کیکهای دیگه با آسیاب پودر کردیم و روش ریختیم. اسمشم من نوشتم و با اصرار همهی حروفو زرد گذاشتم :)
بعد خبر رسید که داره کارای ترخیصشو میکنه که همون موقع بره خونه :| نتیجه این شد که خودمان خوردیمش!
دستورش خیلی راحته و مال بیتوته است. من یهکم موادو کم و زیاد میکنم و گردو هم نمیریزم. اینجا مینویسمش، چون بعضی از دستورهای خوب رو به مرور زمان گم کردم و میخوام دیگه اینجا یه آرشیو داشته باشم.
مواد لازم:
آرد = یک و سه چهارم پیمانه
شکر = یک پیمانه (من کمتر میریزم)
تخممرغ = چهار عدد
هویج نرم رنده شده = دو پیمانه (من کمتر یا بیشتر میریزم و خیلی تفاوتی نمیکنه)
روغن مایع = سه چهارم پیمانه
دارچین = دو قاشق چایخوری (من کمتر میریزم)
وانیل = یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگپودر = یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک = یک هشتم قاشق چایخوری
مغز گردو = یک دوم پیمانه (اگه اضافه داشته باشم میریزم 😁)
طرز تهیه:
تخممرغ و وانیل و شکر رو انقدر با همزن برقی میزنیم که دستمون خسته بشه :) روغنم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم. آرد + بیکینگپودر + دارچین الک شده رو تو دو سه مرحله میریزیم و با لیسک دورانی هم میزنیم. هویج و گردو رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. با دما و زمانی که خودمون باید دستمون بیاد میذاریم بپزه و تمام.
بعد خبر رسید که داره کارای ترخیصشو میکنه که همون موقع بره خونه :| نتیجه این شد که خودمان خوردیمش!
دستورش خیلی راحته و مال بیتوته است. من یهکم موادو کم و زیاد میکنم و گردو هم نمیریزم. اینجا مینویسمش، چون بعضی از دستورهای خوب رو به مرور زمان گم کردم و میخوام دیگه اینجا یه آرشیو داشته باشم.
مواد لازم:
آرد = یک و سه چهارم پیمانه
شکر = یک پیمانه (من کمتر میریزم)
تخممرغ = چهار عدد
هویج نرم رنده شده = دو پیمانه (من کمتر یا بیشتر میریزم و خیلی تفاوتی نمیکنه)
روغن مایع = سه چهارم پیمانه
دارچین = دو قاشق چایخوری (من کمتر میریزم)
وانیل = یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگپودر = یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک = یک هشتم قاشق چایخوری
مغز گردو = یک دوم پیمانه (اگه اضافه داشته باشم میریزم 😁)
طرز تهیه:
تخممرغ و وانیل و شکر رو انقدر با همزن برقی میزنیم که دستمون خسته بشه :) روغنم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم. آرد + بیکینگپودر + دارچین الک شده رو تو دو سه مرحله میریزیم و با لیسک دورانی هم میزنیم. هویج و گردو رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. با دما و زمانی که خودمون باید دستمون بیاد میذاریم بپزه و تمام.